WEB2e FM

Web2e-  CAFM

Web2e nem egyszerűen egy CAFM rendszer, nem egyszerűen bérlet menedzselő rendszer, nemcsak teljesítmény mérést lehetővé tevő rendszer, hanem egy komplex segédeszköz, amely az ingatlan területén minden szinten, szinte minden funkcióra használható és személyre szabható.

Komplexitás

Az ingatlannal kapcsolatban számos tevékenység van, amit szoftverrel lehet támogatni:

Egyes területeket támogatására számos informatikai rendszer jött létre, de egységes, integrált megoldás nem létezik. A Web2e fejlesztői azt a célt tűzték ki, hogy egy helyre integrálják az ingatlannal kapcsolatos tevékenységek támogatását, biztosítva az egységes, könnyen frissíthető adatbázist.

Rugalmasság

A változó világ számos kihívást intéz az ingatlan szakemberek számára. A szerződések tartalma hónapról hónapra változik, naponta érkeznek új igények az ingatlan hasznosításra, megrendelők, főnökök naponta új-új beszámolókat kérnek.

A hagyományos „dobozos” rendszerek nem tudják követni a változó igényeket, így a fejlesztők egy rugalmasabb keret rendszert alkottak, amelyben kész megoldások is találhatók, de egyszerű eszközökkel lehet módosítani azt, új funkciókkal felruházni.

Mobilitás

A mobilitás területén is folyamatosan változik a világ, nem elégséges az irodában elérni az adatokat, telephelyeken, vagy akár a reptéren kell dolgozni az információval. Ezért a Web2e a legmodernebb internetes technológiára épül, így bármilyen internetes kapcsolat esetén is tud a felhasználó dolgozni.

Személyre szabott

A szoftver kritikus pontja a felhasználóbarátság. Milyen gyorsan tanuljas meg a használatát, illetve ha megtanulta, milyen gyorsan tudja megkapni a kért eredményt. Ezért a Web2e legújabb verziója lehetőséget ad minden egyes funkció személy szerinti testreszabására, a kezdőoldalak beállítására. Így a felhasználó csak azt látja ami szükséges, így a legfontosabb információk kerülnek előtérbe.


Minta modulok

A Web2e egy olyan keretrendszer, amely tetszőleges területre alkalmazható, de az elsődleges cél az, hogy az ingatlan teljes életciklusát kezelni tudó rendszer jöjjön létre. Az ingatlan élete során érintettek ezáltal egységes információval rendelkeznek, egységes kommunikációs felületen tudnak dolgozni.

A fejlesztők ezen gondolat mentén létrehoztak egy mintarendszert, amely minden ingatlan üzletben dolgozó vállalatot képes támogatni, az ingatlanfejlesztés projekt menedzsmentjétől, az ingatlan értekésítésen át a létesítménygazdálkodásig. Ez a mintarendszer nem jelenti a felhasználó cég végleges megoldását, de mivel sok hasonlóság található a cégek életében, ezért jó kiindulás a végleges rendszer kialakításához.

A meglevő mintarendszer segíti a kommunikációt a bevezető és megrendelő között, mivel a felhasználó látva egy többé-kevésbé jó rendszert, el tudja mondani mi tetszik, mit akarna másképp.

Ide jön a további leírás

FMS consulting