CAFM stratégia

Cégünk elsők között kezdett el foglalkozni CAFM rendszerekkel hazánkban. Az elmúlt 20 év alatt számos generációja jelent meg a rendszereknek, számos projektet valósítottak meg kollégáink, így sok irányú tapasztalattal bírunk.

Vállalkozunk, hogy munkánkkal minimalizáljuk az Ön kockázatát, garantáljuk, hogy az IT eszközökre költött pénze a leghatékonyabb lesz, és CAFM bevezetését követően cége a piac képesebb lesz.

Bővebben...
 

CAFM specifikáció

A CAFM beszerzése vagy közbeszerzése olyan feladat, amely specialisták nélkül sok kockázatot rejt. Az IT-s tud a hardver eszközökban segíteni, a létesítménygazdélkodási szakemeber el tudja mondnai mit szeretne, a gazdasági igazgató tudja a pénzügyi kereteket, de segogy sem lesz ebből egy beszerzési dokumnetáció, főleg nem annak műszaki specfikációja.

Csapatunk vállalkozik a specfikáció elkészítésre, a (köz)beszerzési dokumentum alap paramétereinek meghatározására és Megrendelő beszerzési szakembereivel a végleges dokumentáció megírására. Segítünk a piacról a megfelelő termékek megismertetésében, az értékeléshez szempontokat nyújtunk.

 

Web2e FM - CAFM rendszer

Egyes facility management területeket támogatására számos informatikai rendszer jött létre, de egységes, integrált CAFM rendszer nem létezik. A Web2e fejlesztői azt a célt tűzték ki, hogy egy helyre integrálják az ingatlannal kapcsolatos tevékenységek támogatását, biztosítva az egységes, könnyen frissíthető adatbázist.

A Web2e megoldást nyújt karbantartás, takarítási tevékenység tervezésre, támogatásra. Hasonlóan hasznos energia és beruházás menedzsment területeken, de az erőforrások megfelelő optimalizálása is a megoldások között található.

Bővebben...
Karbantartás modul...
Takarítás modul...
Beruházás modul...
Terület mendzsment modul...
Energia mendzsment modul...
Műszak beosztás modul...
Ügyfékapcsolat modul...
 

Web2e PM - Ingatlan gazdálkodási rendszer

Web2e nem egyszerűen egy CAFM rendszer, nem egyszerűen bérlet menedzselő rendszer, nemcsak teljesítmény mérést lehetővé tevő rendszer, hanem egy komplex segédeszköz, amely az ingatlan területén minden szinten, szinte minden funkcióra használható és személyre szabható.

Felhasználható ingatlan értékesítésnél, mint CRM rendszer, elszámolható vele a bérleti szerződés, napra kész információ kapható az ingatlan jövődelem termelő képességéről.

Bővebben...
 

Mobil megoldások

A mobilitás területén is folyamatosan változik a világ, nem elégséges az irodában elérni az adatokat, telephelyeken, vagy akár a reptéren kell dolgozni az információval.

Ezért a Web2e legújabb moduljai okos telefonon és táblagépen is tudnak internetes kapcsolat nélkül is dolgozni a létesítmény gazdálkodás szakemberei.

Bővebben...
 

Támogatás

A CAFM projekt nem ér végett a szoftver implementációja és az oktatás után. Szakembereinek folyamatos támogatással segítik elő a hatékony munkavégzést, elvégzi a speciális tudást igényló háttér tevékenységeket.

Célunk, hogy Ön a főtevékenységére tudjon koncentrálni, és szolgáltatásunk révén kockázatai csökkenjenek.

Bővebben...