/CAFM megoldások

CAFM megoldások

CAFM trendek

A CAFM szoftverek jelentős átalakuláson mentek át az elmúlt 25 évben, ezért jó rendszer kiválasztása előtt érdemes őket beazonosítani:
  • 1. generáció, amely csak ingatlan, elsősorban terület adatait nyújtotta színes rajzzal
  • 2. generáció, amely már az üzemeltetési folyamatok dokumentálását tette célul
  • 3. generáció, amely már management rendszer, így célja a létesítmény gazdálkodási döntések, helyesbítő intézkedések segítése
  • 4. generáció, amely már a digitális térben az épületek komplex és okos támogatása cél. Ezek fejlesztése most is zajlik.
Szinte mindegyik rendszer kapható még a piacon, így döntéshozók felelősége, melyik szintre lépnek be.

Infor

Az Infor EAM alapvető műveleteket kezel, mint a munkafolyamatokat, a bevételezést, a készletet és a preventív karbantartást. Ezen felül az energia felhasználásban, a munkafolyamatok hatékonyságában, az erőforrások rendelkezésre állásában, a megbízhatóságban és a biztonságban is segítséget nyújt.
Az infor használata elősegíti a berendezések hatékony, magas rendelkezésre állását, a megbízható és biztonságos működését.

Web2e

Egyes facility management területeket támogatására számos informatikai rendszer jött létre, de egységes, integrált CAFM rendszer nem létezik. A Web2e fejlesztői azt a célt tűzték ki, hogy egy helyre integrálják az ingatlannal kapcsolatos tevékenységek támogatását, biztosítva az egységes, könnyen frissíthető adatbázist.
A Web2e megoldást nyújt karbantartás, takarítási tevékenység tervezésre, támogatásra. Hasonlóan hasznos energia és beruházás menedzsment területeken, de az erőforrások megfelelő optimalizálása is a megoldások között található.

Bexel Manager

A projekt nem áll le az építkezés befejezésekor - a Bexel Manager segít navigálni az épület üzemeltetésének és karbantartásának kihívásai között BIM alapon. A Bexel Manager számos előnnyel rendelkezik:
  • Nemcsak egy szimpla BIM modellel segíti az üzemeltetőket
  • A megvalósulási BIM modell garantálja a teljeskörű adatszolgáltatást
  • Karbantartások és minden szükséges feladat már az átadáskor megtervezhető, így nem lesz vita grancia idején

Planradar

Egy egyszerű, de mégis naygszerű ticketing rendszer, amely felhő alapú szolgáltatásával könnyen elérhető mindneki számára. Ha gyorsan akar, mobil felületet is támogató szoftvert bevezetni, érdemes megismerni a Planradar-t, amely ma is már több, mint egy hibabejelentő.
A PlanRadar építőipari szoftver segítségével elvégezheti a beütemezett feladatokat, majd egy gombnyomással beszámolót is készíthet erről. Minden információt megkap egyetlen alkalmazásban és mindig teljes áttekintéssel rendelkezik az építési területről.

Ajánlat kérés

Bemutató vagy ajánlatkéréshez kérem töltse ki a mellékelt űrlapot. Kollégánk rövidesen jelentkezik.
Az űrlap elküldésével Ön elfogadja a K-ép Stúdió Adatvédelmi szabályzatát